Els empresaris, comerciants i professionals de Xixona, units per uns objectius comuns

L’objectiu més important de l’AEX és defendre els interessos i drets dels nostres associats, per la qual cosa el nostre treball consistix a posar a la seua disposició tots els recursos necessaris perquè puguen desenvolupar la seua labor en les millors condicions de competitivitat i llibertat de mercat.

Amb esta premissa hem subscrit diversos convenis de col·laboració amb diferents entitats per a aconseguir facilitats de gestió i descomptes que suposen un avantatge per a totes les empreses i professionals que formen part d’AEX.

La funció prioritària de l’associació és atendre i donar suport i assessorament tècnic i jurídic a les empreses, comerços i professionals associats, ajudant-los a resoldre tots els dubtes que puguen sorgir-los respecte a horaris, llicències i altres qüestions relacionades amb la seua activitat. Per això, l’AEX pertany a la Federació Alacantina de Comerç (FACPYME) de la qual podem gaudir de tots els seus advantatges.

A més, en un mercat cada vegada més competitiu, la formació dels professionals i la promoció dels productes i serveis que oferixen és imprescindible per a conservar i guanyar quota de negoci, d’ací que des de l’AEX organitzem anualment diverses jornades i cursos de formació, així com campanyes de promoció i esdeveniments empresarials i comercials durant tot l’any.

 

Convenis existents

Banc Sabadell. Les empreses i professionals membres de la nostra associació disposen de descomptes en comissions i avantatges financers especials. [+info]

M. Carbonell Gestió d’Entitats. Assessorament i ajuda a l’hora d’aplicar l’obligat compliment de la LOPD (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal).

Xixona El Nostre. Gestionem de manera conjunta les insercions publicitàries dels nostres associats aconseguint d’esta manera preus més competitius i barats per als anuncis.